Wenst u advies bij verkoop van uw woning?

Bel 09 233 33 69 voor een gratis schatting van uw eigendom


U Verkoopt

U wenst te verkopen… aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met ons kantoor. Immoboss bestaat sinds 1986 en heeft vestigingen te Gent en de Vlaamse Ardennen. De kantoren beschikken naast een ruim gevuld klantenbestand ook over een commercieel team met gegronde vakkennis. Immoboss is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouw, woningen, appartementen en studio’s. Zoals ons motto luidt: “Gentlemen in immobiliën”, streven we naar een maximale dienstverlening.

Gratis schatting: bij het schatten van uw eigendom overlopen we samen de plus- en minpunten om zo tot een marktconforme waardebepaling te komen. Tevens staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden en u advies op maat te geven.


Stappen-plan bij verkoop:

  • Opstellen van dossier: opvragen van de akte, kadastrale legger, kadastraal plan, elektrische keuring, bodemattest, EPC, asbestattest,…
  • Publiciteit: via verschillende immokanalen zoals Immoweb, Facebook, geschreven pers,… wensen wij u eigendom zoveel mogelijk in de kijker te plaatsen.
  • Professionele fotoreportage: de eerste indruk is van cruciaal belang, daarom hechten wij ook heel veel belang aan het maken van een uitgebreide en professionele reportage.
  • Website: bij het online plaatsen van uw eigendom komt uw woning te staan onder “pand in kijker” op onze home-page. Een goede start bij de verkoop van een eigendom is essentieel.
  • Up-date klantenbestand: kandidaat-kopers worden via ons mailing-systeem onmiddellijk op de hoogte gebracht van ons nieuw vastgoed.
  • Netwerk tussen kantoren: onze kantoren staan nauw in verbinding met elkaar om zo voor een proactieve wisselwerking te komen.
  • Opstellen van juridisch sluitende compromis: nagelezen door beide partijen en hun notarissen.